Γνώρισες τους ομιλητές μας για το φετινό flow! summit

Dr Joe Dispenza

Ο Dr Joe Dispenza είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ομιλητές των τελευταίων ετών. Έχει την ικανότητα να εξηγεί επιστημονικές έννοιες σε απλούς ανθρώπους με παραστατικό, περιγραφικό και διασκεδαστικό τρόπο. Γνωρίζει καλά τα θέματα που αφορούν τη χημεία του νου, τη νευροφυσιολογία και τη βιολογία και μοιράζεται αυτή τη γνώση σε σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Gregg Braden

Ο Gregg Braden είναι γεωεπιστήμονας και συγγραφέας με ταλέντο στην επίλυση προβλημάτων. Ξεκίνησε βοηθώντας τις επιχειρήσεις που το είχαν ανάγκη να ανακάμψουν. Τώρα, ασχολείται με την εξέλιξη της ανθρωπότητας και θέλει να δημιουργήσει ένα νέο μέλλον για τον κόσμο. Το εύρος των σπουδών του, του δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθεί στενά τις επιστημονικές εξελίξεις. Το 2003, ανακάλυψε στοιχεία ευφυΐας στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες και είναι ένας από τους σπουδαιότερους πρεσβευτές της σύγχρονης πνευματικότητας.

Bruce Lipton

Ο Bruce Lipton είναι βιολόγος βλαστοκυττάρων και διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας. Έχει αφιερώσει πολλά χρόνια ερευνών στην κυτταρική βιολογία και την κβαντική φυσική. Έχει ανακαλύψει ότι η ζωή μας δεν επηρεάζεται αποκλειστικά από τα γονίδια. Οι επιστημονικές ανακαλύψεις στον τομέα της Επιγενετικής μεταμόρφωσαν την προσωπική και επαγγελματική ζωή του Dr. Lipton. Μέσω της επιστήμης, αναγνώρισε την ύπαρξη του αιώνιου πνεύματος, βελτίωσε τη σωματική και νοητική του κατάσταση και εξελίχθηκε πνευματικά. Κάνει ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια αλλά και σε απλούς ανθρώπους, και τους ενθαρρύνει να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους ολιστικά.

Neale Donald Walsch

Ο Neale Donald Walsch είναι ένας σύγχρονος πρεσβευτής της πνευματικότητας. Πριν ασχοληθεί με το πιο γνωστό του έργο, την τριλογία “Συζήτηση με τον Θεό”, ο Neale ένιωθε μια βαθιά σύνδεση με το πνεύμα και ενδιαφερόταν για τη θρησκεία. Έχει γράψει 16 πνευματικά βιβλία με πρακτικές συμβουλές και οδηγίες. Διεξάγει σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.

Bradley Nelson

Ο Bradley Nelson μεγάλωσε στην ύπαιθρο, στην πολιτεία της Μοντάνα. Βίωσε τη δύναμη της θεραπευτικής ενέργειας από παιδί, όταν ξεπέρασε δύο πολύ σοβαρές ασθένειες. Ενώ σπούδαζε προγραμματισμό, ζήτησε από τον Θεό καθοδήγηση για το μέλλον. Ένα όραμα του έδειξε τον δρόμο και αποφάσισε να ασχοληθεί με την χειροπρακτική, για να κατανοήσει το αυτοθεραπευτικό σύστημα του σώματος. Στη συνέχεια, ανέπτυξε ένα σύστημα απελευθέρωσης των τραυμάτων που έχουν παγιδευτεί στο σώμα. Μοιράζεται τη γνώση και τη σοφία που έχει αποκτήσει σε σεμινάρια και βιβλία.

Deepak Chopra

Ο Deepak Chopra συνδυάζει τις γνώσεις της Δύσης και της Ανατολής καλύτερα από οποιονδήποτε σύγχρονο πνευματικό δάσκαλο. Είναι καταξιωμένος ιατρός, αλλά θεωρεί ότι από τη δυτική ιατρική λείπει η ψυχή. Έχει γράψει πάνω από 80 βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 35 γλώσσες. Είναι από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς με πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα. ΤοTime Magazine συγκαταλέγει τον Chopra στους 100 Σπουδαιότερους Στοχαστές του 20ού αιώνα. Μπορείς να απολαύσεις τις διδασκαλίες και τη σοφία του στα διαδικτυακά μαθήματα διαλογισμού που οργανώνει στα Γερμανικά.

Eckhart Tolle

Ο Eckhart Tolle γεννήθηκε στη Γερμανία και σπούδασε στο Λονδίνο. Τώρα, κατοικεί στον Καναδά και έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο περιζήτητους πνευματικούς δασκάλους και συγγραφείς. Το βασικό σημείο της διδασκαλίας του Eckhart Tolle είναι η παρουσία στη στιγμή που βιώνουμε, όχι το παρελθόν. Με τη δύναμη της παρούσας στιγμής, μπορούμε να συνδεθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας και να ξεπεράσουμε τους φόβους μας. Ο Eckhart Tolle μοιράζεται τις γνώσεις του σε βιβλία, ομιλίες και βίντεο.

Alberto Villoldo

Περίπου στην ηλικία των 25 ετών, ο Alberto Villoldo έκανε ήδη έρευνα στον τομέα της ενεργειακής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο. Διαπίστωσε ότι οι απαντήσεις που έψαχνε δεν βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο, αλλά έξω, στον κόσμο. Άφησε το εργαστήριό του και επισκέφτηκε τους Σαμάνους του Αμαζονίου, μαθαίνοντας πώς να θεραπεύει τα συναισθηματικά τραύματα. Μέσα από τα προσωπικά του βιώματα, κατάφερε να μεταμορφώσει τον πόνο, τη θλίψη και την ντροπή που ένθωθε σε συμπόνια και πηγή δύναμης. Στα σεμινάρια και τα βιβλία του διδάσκει στους ανθρώπους να θεραπεύουν τον εαυτό τους και να μεταμορφώνουν τα συναισθήματά τους.

Marcela Lobos

Η Marcela Lobos γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χιλή. Είναι ένας εκπρόσωπος του σύγχρονου Σαμανισμού και μαθήτευσε κοντά στου Σαμάνους του Αμαζονίου και των Άνδεων. Διοργανώνει Σαμανικά Ταξίδια για τις γυναίκες της Χιλής και τις βοηθά να ανακτήσουν τη δύναμη, τη χάρη και τη σοφία τους. Η Marcela είναι μέλος του Four Winds Society και είναι παντρεμένη με τον ιδρυτή της κοινότητας, Dr. Alberto Villoldo.

Byron Katie

Η Byron Katie είναι η συγγραφέας του δημοφιλούς βιβλίου The Work, όπου μοιράζεται με το κοινό πώς κατάφερε να αποκαταστήσει τη νοητική της υγεία μετά από μια περίοδο κρίσης. Τέσσερις ερωτήσεις τη βοήθησαν να αναθεωρήσει τις πεποιθήσεις της και να βρει ξανά τη χαρά στη ζωή της. Στα σεμινάρια και τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να βρουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα και να διευρύνουν την αντίληψή τους. Επίσης, ενθαρρύνει τους ακροατές της να σκέφτονται ελεύθερα, μέσω του podcast “At Home with Byron Katie”.

Anita Moorjani

Η Anita Moorjani είχε καρκίνο τελικού σταδίου. Σε μια στιγμή έχασε τη συνειδητότητά της και βρέθηκε σε ένα δωμάτιο γεμάτο με φως. Επέστρεψε στη ζωή και προς έκπληξη όλων των ιατρών που την παρακολουθούσαν, είχε θεραπευτεί από την ασθένεια. Αυτή η εμπειρία άλλαξε τη ζωή της και θέλει να μοιραστεί με τους ανθρώπους όσα βίωσε και έμαθε.

Angaangaq

Ο Angaangaq είναι Σαμάνος θεραπευτής από το Kalaallit Nunaat της Γροιλανδίας, που είναι το μοναδικό μέρος στον κόσμο που δεν βίωσε ποτέ πόλεμο. Από νεαρή ηλικία προετοιμαζόταν για να ακολουθήσει το πεπρωμένο του, να γίνει Σαμάνος. Η πνευματική αποστολή που είχε λάβει από τη μητέρα του ήταν να λιώσει τον πάγο στις καρδιές των ανθρώπων. Μεταφέρει το μήνυμα της πνευματικής κλιματικής αλλαγής και χαρακτηρίζεται από τη ζεστασιά του, την αυθεντικότητά του, τη δύναμη και το χιούμορ του.

Θεώνη Καράμπαλη

Η Θεώνη Καράμπαλη είναι πιστοποιημένη σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα και δημιουργός του Θεώνη Όλων, μιας ολιστικής εναλλακτικής προσέγγισης αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Παρόλο που έχει στο ιστορικό της πετυχημένες συνεδρίες και ενεργοποιήσεις κρυστάλλων και προγραμματισμούς δηλώνει αιώνια μαθήτρια της ζωής και της αγάπης που διψά καθημερινά να μαθαίνει, να εξερευνά και να ενθουσιάζεται ανακαλύπτοντας πως αυτό που νόμιζε πως γνώριζε ήταν απλά ένας κόκκος άμμου μπροστά στην απειρότητα του Θεού.

Dr. Gabor Maté

Ο Dr. Gábor Máté, έχει γράψει πολλά δημοφιλή βιβλία και είναι γνωστός για τις διδασκαλίες του σχετικά με τον εθισμό, το τραύμα και την ανάπτυξη στην παιδική ηλικία. Στο έργο του συνυφαίνει την επιστημονική έρευνα, τις πραγματικές ιστορίες ασθενών του και τις προσωπικές του εμπειρίες για να παρουσιάσει μια νέα οπτική, χωρίς να προσφέρει γρήγορες λύσης σε πολύπλοκα ζητήματα. Σκοπός του είναι να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αφυπνιστούν και να θεραπευτούν. Ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο για να διδάξει τους ανθρώπους να ζουν με συμπόνια για τον εαυτό τους και τους άλλους.

Ο Ουγγροκαναδός συγγραφέας έχει δημοσιεύσει 4 βιβλία που έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 30 γλώσσες.

Gordon Smith

Ο Gordon Smith είναι Σκωτσέζος διάμεσος. Αναγνώρισε τις ικανότητές του από μικρή ηλικία και από τότε δεν έχει σταματήσει να μαθαίνει και να εκπαιδεύεται. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν το έργο του έμπνευση για την προσωπική τους εξέλιξη. Στα βιβλία του, περιγράφει τις πιο συγκινητικές ιστορίες από την επικοινωνία του με τους νεκρούς και όσα έχει μάθει από αυτό. Προωθεί τη συνεργασία της επιστήμης με την πνευματικότητα και επιδεικνύει τα ταλέντα και τις ικανότητές του στα σεμινάριά του.

Frank Kinslow

O Dr. Frank Kinslow είναι χειροπράκτης, πνευματικός σύμβουλος και συγγραφέας. Εξασκούσε τη γιόγκα και τον διαλογισμό για πολλά χρόνια. Η αγάπη του για τη γιόγκα και τον διαλογισμό τον οδήγησε να γίνει δάσκαλος του Υπερβατικού Διαλογισμού. Το 2007, βρήκε την πηγή της θεραπείας και της χαράς στην προσπάθειά του να ξεπεράσει μια σοβαρή προσωπική κρίση. Δημιούργησε τη μέθοδο Quantum Entrainment®, μια απλή και αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας που διδάσκει σε επαγγελματίες και απλούς ανθρώπους.

Diana Cooper

Η Diana Cooper είναι πνευματική δασκάλα και συγγραφέας. Βρήκε τον πραγματικό σκοπό στη ζωή της όταν ξεπέρασε μια προσωπική δυσκολία. Ένας χρυσός άγγελος την τράξηξε έξω από το σώμα της και τη βοήθησε να δει πολλά. Μετά από μερικά χρόνια, ξεκίνησε να εργάζεται με τους αγγέλους και να περιγράφει τις εμπειρίες που έχει βιώσει. Στα βιβλία της καταγράφει τη γνώση που οι άγγελοι και άλλα πνευματικά όντα μοιράζονται μαζί της και έχει δημιουργήσει κάρτες αγγέλων.

Lee Holden

Εδώ και 35 χρόνια, ο Lee Holden θεωρεί το Qi Gong την ιδανική μέθοδο για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να απαλλαγεί από το στρες και την ένταση. Διδάσκει αυτή τη μέθοδο διαλογισμού με κίνηση σε DVD, στην τηλεόραση και σε διαδικτυακά σεμινάρια. Βοηθά τους μαθητές του να ξεπεράσουν ασθένειες, να επιβραδύνουν τα σημάδια γήρανσης και να αυξήσουν την ενέργειά τους.

Louise Hay

Η Louise Hay, γνωστή συγγραφέας, ομιλήτρια και θεραπεύτρια, ήταν ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και ήταν από τους πρώτους δασκάλους που αναγνώρισε τη σύνδεση ανάμεσα στον νου και το σώμα. Ακτινοβολούσε joie de vivre και θετική ενέργεια και βοηθούσε τους ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους. Μετά από μια ταραχώδη παιδική ηλικία, μια τραυματική εφηβεία και περιπετειώδη καριέρα ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη, κατάφερε να βρει τη θεραπεία και να μοιραστεί τις μεθόδους της με αγάπη και φροντίδα. Η Louise έφυγε το 2017 στην ηλικία των 90 ετών.

Howard Martin

Ο Howard Martin είναι συγγραφέας, ομιλητής και CEO της εταιρείας HeartMath. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1991, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να διαδώσει τις μεθόδους και τις τεχνικές του HeartMath. Υποστηρίζει θερμά ότι η καρδιά είναι το κλειδί για να νιώσουν οι άνθρωποι ολοκληρωμένοι. Μέσα από την ευφυία της καρδιάς, μπορούμε να αλλάξουμε την αντίληψή μας και να ελέγξουμε τη ροή των συναισθημάτων μας. Ο Howard Martin εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, διοργανώνει σεμινάρια και συμμετέχει σε συνέδρια.

Scott Schwenk

Ο Scott Schwenk διδάσκει τεχνικές διαλογισμού. Παρέμεινε πολλά χρόνια σε ινδουιστικά μοναστήρια και εκπαιδεύτηκε στον ταντρικό διαλογισμό. Συνέχισε την εκπαίδευσή του σε διάφορες τεχνικές για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να εξερευνήσουν τον εσωτερικό τους εαυτό και να ζουν με εμπιστοσύνη. Στις μεθόδους του, ο Scott συμπεριλαμβάνει τις βασικές αρχές της Αφύπνισης, της Εξέλιξης, της Απελευθέρωσης και της Παρουσίας.

Michael Beckwith

Ο Michael Bernard Beckwith είναι αναγνωρισμένος συγγραφέας, ιδρυτής και υπεύθυνος του πνευματικού κέντρου Agape International Spiritual Center στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια. Έχει αναπτύξει μια εφαρμογή και διοργανώνει σεμινάρια και podcast για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακτήσουν τη δύναμή τους και να ζουν τη ζωή που επιθυμούν. Το Agape Center προσφέρει στήριξη στους άστεγους και τα παιδιά και υποστηρίζει την προστασία του περιβάλλοντος.

Michael Singer

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας Michael A. Singer είχε μια επιφοίτηση το 1971, όσο έκανε το διδακτορικό του στα Οικονομικά. Συμμετείχε σε ένα retreat και γνώρισε την πρακτική της γιόγκα και του διαλογισμού. Μετά ίδρυσε το κέντρο γιόγκα Temple of the Universe, για να μπορούν όλοι οι άνθρωποι να βρουν την εσωτερική γαλήνη, ανεξαρτήτως εθνικότητας και θρησκείας. Σκοπός του έργου του είναι η υγεία, η εκπαίδευση και η προστασία του περιβάλλοντος.

Κατερίνα Ευστρατιάδου

Η Κατερίνα Ευστρατιάδου είναι performance και spiritual Coach και υπνοθεραπεύτρια, εργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια, αποκλειστικά με στόχο και σκοπό, να βοηθήσει άτομα σε όλο τον κόσμο που θέλουν και επιθυμούν, να ανακαλύψουν την εσωτερική τους δύναμη, τα δικά τους όνειρα, και να διώξουν τα εσωτερικά εμπόδια προς το όνειρό τους. Εργάζεται προσωπικά και διαδικτυακά, χρησιμοποιώντας μεθόδους και τεχνικές του life coaching, ενέργειες και όταν χρειάζεται υπνοθεραπεία για γρήγορη και άμεση αντιμετώπιση των εσωτερικών συγκρούσεων.

Petra Brzovic

Η Petra Brzović είναι δασκάλα γιόγκα και πιστοποιημένη θεραπεύτρια. Βοηθά τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα τραύματά τους με τεχνικές υπνοθεραπείας και αναδρομής. Χρησιμοποιεί ολιστικές μεθόδους για να θεραπεύσει χρόνιες ασθένειες και τη στειρότητα. Απολαμβάνει να ανακαλύπτει τα μυστικά της ψυχής και των προηγούμενων ενσαρκώσεων.

Ken Honda

Ο Ken Honda είναι ο πιο περιζήτητος οικονομικός σύμβουλος από την Ιαπωνία. Τα βιβλία του έχουν σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων. Μετά από μία έρευνα που έκανε σε 12,000 αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους από την Ιαπωνία, ανακάλυψε ότι ο πλούτος δεν εξαρτάται από οικονομικές στρατηγικές και επενδύσεις, αλλά από τη συναισθηματική νοημοσύνη και την αντίληψη που έχει αναπτύξει ο άνθρωπος σχετικά με τα χρήματα.

Τριανταφυλλιά Γαροφαλάκη

Ονομάζομαι Τριανταφυλλιά Γαροφαλάκη είμαι παιδοψυχίατρος και συστημική θεραπεύτρια παιδιού, εφήβου και οικογένειας. Από το 2006 εργάζομαι θεραπευτικά ενώ έχω συμπληρώσει πάνω από 15.000 ώρες σε διαγνωστικά ραντεβού και ψυχοθεραπείες σε παιδιά, εφήβους και τους γονείς τους. Βοηθώ επίσης νέα ζευγάρια, που θέλουν να βελτιώσουν τη σχέση τους ή ακόμα και να χωρίσουν. Διατηρώ ιατρείο στην Αθήνα, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και μαζί με την ομάδα μου οργανώνουμε σεμινάρια, ημερίδες και ομιλίες για δήμους, σχολεία και άλλους φορείς.

Μανώλης Ζωγραφάκης

Ο Μανώλης είναι πιστοποιημένος ηχοθεραπευτής και μέλος του IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine), ασκούμενος διαλογισμού Vipassana και μουσικός παραγωγός. Έχοντας εκπαιδευτέι παραδοσιακούς μεθόδους θεραπείας με Θιβετιανά singing bowl, gong και άλλα ηχοθεραπευτικά όργανα στην Ασία, καθώς και τη δυτική προσέγγιση σε σχολές στην Ευρώπη, εννώνει την αρχαία σοφία με τη σύγχρονη επιστημονική γνώση. προσφέρει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες ηχοθεραπείας με γνώμονα τη φυσική, νοητική, συναισθηματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία.

Στεφανία Τσαουσίδου

Η Στεφανία Τσαουσίδου είναι προσωπικά εκπαιδευμένη από την Marisa Peer και την παγκόσμια εκπαιδευτική ομάδα RTT. Είναι προηγμένη Rapid Transformational Practitioner. Έχει μάστερ MSc στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και την Coaching Ψυχολογία του πανεπιστημίου UEL (East London University) ώστε να μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τους κατάλληλους τρόπους για σένα για να δημιουργήσεις μια ευτυχισμένη ζωή. Τέλος έχει ειδικευτεί ως “Mindfulness Professional (IMMA Certified) ώστε να μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του άγχους και του στρες με την εκπληκτική τεχνική του Mindfulness.

Αλεξάνδρα Ντάτσιου

Είμαι η Ντάτσιου Αλεξάνδρα και είμαι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Βελτίωσης Σχέσεων, πιστοποιημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching (ICF) με εκπαίδευση στη Θετική και τη Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Κατάθλιψη. Έχω γεννηθεί 8/6/1991 και είμαι σύζυγος και μητέρα δύο αγοριών. Κατάγομαι από το Τρίκερι, ένα πανέμορφο χωριό στο Νότιο Πήλιο αλλά τα τελευταία χρόνια μένω στην Αθήνα. Αγαπώ τα ζώα και στην οικογένειά μας έχουμε πέντε κατοικίδια ισότιμα μέλη της οικογένειας. Επέλεξα τη δουλειά που κάνω γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ να ισορροπήσω στη ζωή μου όλους τους τομείς και τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω σε κάθε νέα γυναίκα που έρχεται να δουλέψουμε μαζί, αυτά που εγώ κόπιασα να μάθω. Ποτέ δε νιώθω ότι γνωρίζω τις γυναίκες, πάντα μπαίνω με περιέργεια στις συνεδρίες μου και με τεράστιο ενδιαφέρον για τη γυναίκα που έχω απέναντί μου. Το μόνο που ξέρω είναι ότι σύντομα θα είναι στο σημείο που θέλει και της αξίζει να είναι. Αυτό είναι μια υπόσχεση που της δίνω και την τηρώ πάντα. 

Ευαγγελία Ντεμίρη

Η Ευαγγελία Ιρίσα Ντεμίρη είναι επαναστατική ακτιβίστρια στο χώρο των τροφίμων και της διατροφής. Το πτυχίο της στη διατροφή το πήρε το 2010 και συνέχισε τις σπουδές της, στην κινεζική και vegan διατροφή. Μελέτησε σε βάθος την ψυχολογία της διατροφής, συγκεκριμένα τη συμπεριφορική αλλαγή και αποφοίτησε από το Αμερικάνικο κολλέγιο ACE, λαμβάνοντας τον τίτλο Health Coach! Το όραμά της και το όνειρό της απέκτησαν υπόσταση μέσα από τη SoulDiet, το ταξίδι της οποίας ξεκίνησε 8 χρόνια πριν, το 2015. Το 2018, έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο « Soul Cooking», με πρωτοποριακές προτάσεις χορτοφαγικών συνταγών, ενώ στη συνέχεια μας γλύκανε με το «SoulSweet», ένα βιβλίο για απεξάρτηση από τη ζάχαρη. Τα δύο βιβλία έγιναν σύντομα best seller. Το 2022 με 2023 διέμεινε στη Νέα Υόρκη, μελετώντας το DNA και τους γονιαδικαούς παράγοντες που επηρεάζουν τη διατροφή και την παχυσαρκία.

Λένα Ταβαντζή & Εύη Παρασκευά

Συνδιάζοντας την ψυχολογία και το mindfulness η Λένα Ταβαντζή και η Εύη Παρασκευά βοηθούν γονείς να επαναπροσδιορίσουν το ρόλο τους και να βελτιώσουν τη σχέση με τα παιδιά τους. Τouς μαθαίνουν πως οι παραδοσιακές θεωρίες του παρελθόντος, με έμφαση στην εξουσία του γονιού, ή αντίθετα την υπερβολική επιείκεια οδηγούν στο να αποδυναμώνουν το παιδί, να το αποπροσανατολίζουν από την εσωτερική του σοφία και να δυσκολεύουν τις σχέση μεταξύ τους. Αντίθετα, μέσα από το mindful parenting ο γονέας μαθαίνει πως να δρα με ενσυνείδητότητα και το παιδί νιώθει πως το ακούμε, το βλέπουμε, το κατανοούμε και το αποδεχόμαστε όπως ακριβώς είναι βοηθώντας το να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Για να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τα παιδιά, έχουν κυκλοφορήσει το βιβλίο- journal «Χαμογέλα,από το χαμό στο γέλα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φυλάτος

Ραφαέλα Μιχαηλίδου

Η Ραφαέλα Μιχαηλίδου είναι σύμβουλος και εκπαιδεύτρια γονέων, και μέσα από σεμινάρια, ομάδες γονέων και προσωπικές συνεδρίες, έχει στόχο να εμψυχώσει και να ενθαρρύνει νέους γονείς, έτσι ώστε να χτίσουν και να βελτιώσουν τη σχέση τους με τα παιδιά τους, χρησιμοποιώντας σύνδεση και ενσυναίσθηση. 

Όλγα Κουμπαράκη

Η σύμβουλος σχέσεων & ειδικός στην διαχείριση χωρισμού, Ολγα Κουμπαράκη, έχει αφιερώσει πολύ μεγάλο μέρος της ζωής της στην μελέτη των σχέσεων και κυρίως των συντροφικών. Παράλληλα με τις (πιστοποιημένες από τον ICF) σπουδές της στο Life Coaching, έχει παρακολουθήσει άπειρα σεμινάρια αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης . Επίσης έχει εκπαιδευτεί στην ενεργειακή τεχνική Advance Theata Healing. Oλα αυτά σε συνδυασμό με την προσωπική της εμπειρία στο θέμα του χωρισμού, της δίνουν την δυνατότητα να μπορεί να κατανοήσει, να συναισθανθεί και να εμπνεύσει  γυναίκες που διανύουν την φάση του χωρισμού.

Μάνος Χατζημαλωνάς

Ο Μάνος Χατζημαλωνάς BSc MSc MA HypnoCBT, είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής στην συνθετική συμβουλευτική νέων και ενηλίκων. Είναι ιδρυτής του Φιλότιμου Ιδρύματος, του κοινωφελούς οργανισμού γύρω από την έρευνα, προβολή και εφαρμογή της δυναμικής του ελληνικού Φιλότιμου, καθώς και διοργανωτής των εκδηλώσεων TEDxRhodes και TEDxYouth@Rhodes στην Ρόδο από το 2015. Έχει διδάξει ηθική και ιστορία της φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο Boston College, ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Μιννεσότα, και συμμετέχει ως εξωτερικός ψυχολόγος στην ομάδα του Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής «Ανάδρασις» των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία. Αναφορικά με την εμπειρία του στον συντονισμό ομάδων, έχει υπηρετήσει ως Αρχηγός Σχολής Μηχανικού κατά τη θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός με την αρμοδιότητα συντονισμού καθημερινών ομάδων συνεργατικότητας, έχει συντονίσει διαπολιτισμικές ομάδες ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης για δύο έτη στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότας, και έχει συντονίσει τον όμιλο Ρητορικής των Εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία. Έχει επίσης εκπαιδευτεί στην επίλυση διαφορών σε ομάδες από την Metropolitan Police του Λονδίνου ως ειδικός αστυφύλακας. Ασχολείται με τον αθλητισμό, τη γιόγκα και τις πρακτικές διαλογισμού (NSDR, MBSR) από μικρή ηλικία, είναι πιστοποιημένος personal trainer και health coach, και τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζουν στην ανάπτυξη μιας συνθετικής μεθόδου φυσικής αγωγής και ψυχοθεραπείας με σκοπό την ανάπτυξη ικανοτήτων αυτοπροσδιορισμού και ψυχοσωματικής ανθεκτικότητας. Ως ιδιώτης ψυχολόγος βλέπει θεραπευόμενους διαδικτυακά και δια ζώσης, ενώ συντονίζει μια σειρά από ομάδες συμβουλευτικής και αυτοβελτίωσης στην Αθήνα.  

Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης

Eίναι γνωστός για την μοναδική του προσέγγιση, με την οποία καταφέρνει να εμπνέει και να παρακινεί τους ανθρώπους για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους τόσο σε φυσικό, όσο και σε νοητικό επίπεδο. Για περισσότερο από δύο δεκαετίες, βοηθά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη νοοτροπία τους, να ξεπεράσουν παράγοντες που εμποδίζουν την εξέλιξή τους και να καλλιεργήσουν νέες δεξιότητες.  

Μέσα από την καθοδήγησή του καταφέρνουν να χτίσουν ψυχική ανθεκτικότητα, να ακολουθήσουν μέχρι τέλους αποτελεσματικές στρατηγικές επίτευξης στόχων, να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και παρακινημένοι, και να εξελιχθούν σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. 

Η μέθοδός του είναι ολιστική. Συνδυάζει παραδοσιακές τεχνικές όπως το mindfulness και ο 

διαλογισμός, με σύγχρονες τεχνικές όπως ο νεύρο-γλωσσικός προγραμματισμός (NLP), η γνωσιακή συμπεριφορική προσέγγιση με βάση το mindfulness (MBCT) και η Υπνοθεραπεία. 

Προσφέρει συνεδρίες coaching ατομικά, σε ομάδες μέσα σε εταιρίες και οργανισμούς, με διαδραστικά workshops και σεμινάρια που έχουν θέμα την βελτίωση της νοοτροπίας, των επικοινωνιακών δεξιοτήτων και του wellbeing. Όλα τα προγράμματα που προσφέρει μπορούν να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες του ατόμου ή της εταιρίας. 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!