Συγχαρητήρια, η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε!

Η εγγραφή σου στο Flow Summit 2021 ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

 

Τα μαθήματα ξεκινάνε την Τετάρτη 21 Ιουλίου.
Σύντομα θα λάβεις ένα email με όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Μοιράσου το πρόγραμμα με τους φίλους σου
και κέρδισε πλούσια δώρα!

Για κάθε άτομο που προσκαλείς και δηλώνει συμμετοχή
στο Flow Summit θα κερδίζεις 1 Πόντο. Όσα περισσότερα άτομα προσκαλέσεις, τόσο περισσότερους Πόντους κερδίζεις!*

*Για να λάβεις τους Πόντους, οι προσκεκλημμένοι σου θα πρέπει να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο δωρεάν πρόγραμμα Flow Summit
**Μπορείς να δημιουργήσεις τον προσωπικό σου σύνδεσμο τον οποίο θα μοιράζεσαι με τις επαφές σου και θα συγκεντρώνει τους Πόντους σου, στη φόρμα που θα βρεις παρακάτω.

Flow Summit 2021 Διαλογισμοί

5 Πόντοι

Flow Summit 2021
Διαλογισμοί στα Ελληνικά

Απόκτησε τους διαλογισμούς
του Gabriel Palacios
& του Robert Betz
εντελώς δωρεάν!

Ολοκληρωμένο Πακέτο
Flow Summit 2021

25 Πόντοι

Ολοκληρωμένο Πακέτο Μπόνους Flow Summit 2021

Αν καταφέρεις να φτάσεις τους 25 Πόντους, θα κερδίσεις το Ολοκληρωμένο Πακέτο του Flow Summit
εντελώς δωρεάν!

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της επιλογής σου!

50 Πόντοι

Ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
της επιλογής σου!
 

Αν συγκεντρώσεις 50 Πόντους, πέρα από το Ολοκληρωμένο Πακέτο του Flow Summit θα κερδίζεις οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επιθυμείς, εντελώς δωρεάν!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να λάβεις τον προσωπικό σου σύνδεσμο που θα εντοπίζει τους Πόντους σου 

Συχνές Ερωτήσεις

Που θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα;

Το Flow Summit 2021 θα ξεκινήσει την Τετάρτη 21 Ιουλίου και θα μεταδοθεί διαδικτυακά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το συνέδριο από την άνεση του σπιτιού σας! Από τις 21 Ιουλίου και κάθε πρωί για 5 ημέρες θα λαμβάνετε ένα μήνυμα από εμάς στο email σας που θα περιέχει τα βίντεο των ομιλητών.

Για πόσο καιρό θα μπορώ να παρακολουθήσω τα μαθήματα;

Από τις 21 Ιουλίου και κάθε πρωί για 5 μέρες θα δημοσιεύονται νέα βίντεο των ομιλητών του Flow Summit. Κάθε βίντεο θα είναι διαθέσιμο για 48 ώρες και μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν! Μετά τη λήξη του προγράμματος, θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε το υλικό (συμπεριλαμβανομένων επιπλέον βίντεο μπόνους) για να το επαναλάβετε όποτε εσείς επιθυμείτε.

Είναι πράγματι δωρεάν τα μαθήματα του Flow Summit;

Ναι, η συμμετοχή και η παρακολούθηση των μαθημάτων του Flow Summit 2021 είναι 100% δωρεάν.

Σε ποια γλώσσα είναι τα μαθήματα;

Όλο το περιεχόμενο του προγράμματος είναι πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά. Κάθε βίντεο περιλαμβάνει ελληνικούς υπότιτλους ενώ οι διαλογισμοί είναι μεταγλωττισμένοι.

Πως μπορώ να μοιραστώ αυτό το συνέδριο με τους φίλους μου;

Μόλις ολοκληρώσετε την δωρέαν εγγραφή σας στο Flow Summit, θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε το πρόγραμμα με φίλους και γνωστούς σας και να κερδίσετε παράλληλα πλούσια δώρα! Σε όσο περισσότερες επαφές στέλνετε το πρόγραμμα, τόσο περισσότερους πόντους θα συγκεντρώνετε, άρα και περισσότερα δώρα! Θα λάβετε όλες τις σχετικές πληροφορίες μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

Ασχολούμαι επαγγελματικά με το αντικείμενο και διαθέτω μια μεγάλη λίστα ατόμων (emails, social media, περιοδικό, κλπ). Πως μπορώ να συνεργαστώ μαζί σας;

Δημιουργήσαμε ένα Πρόγραμμα Συνεργατών για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο και θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Στείλε μας το αίτημα σου να γίνεις συνεργάτης της Younity και λάβε προμήθεια για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πωλείται μέσα από το δίκτυο σου. Κάνε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες: https://www.flowsummitgreece.com/affiliates/