Όλα όσα χρειάζεσαι βρίσκονται μέσα σου

YOUNITY

Ποιοι είμαστε;

 

Στόχος μας είναι να σου παρέχουμε τις γνώσεις, τα εργαλεία και τις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τις εσωτερικές σου δυνατότητες. Στη Younity είμαστε πεπεισμένοι ότι καθένας από εμάς είναι δημιουργός της δικής του ζωής. Μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να φέρεις την ευημερία, την υγεία και την ευτυχία στη ζωή σου. Πρέπει απλά να βρεις τον κατάλληλο τρόπο και το προσωπικό σου κίνητρο. Και το πρώτο βήμα για να το πετύχεις αυτό είναι η καθημερινή εξάσκηση!

Έχουμε δεσμευτεί να αναζητούμε τους καλύτερους ομιλητές από όλο τον κόσμο και να τους φέρνουμε απευθείας στο σπίτι σου! Επιστρατεύουμε καθημερινά όλη μας την ενέργεια, τη γνώση και τη θέληση για να κάνουμε κάθε διαδικτυακό μάθημα μια μοναδική εμπειρία για εσάς.

Η ομάδα της Younity
being. self. aware.

Αυτό που άρχισε ως ένα όραμα στον διαλογισμό έχει γίνει η μεγαλύτερη πλατφόρμα προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης στην Ευρώπη!

Ποτέ μας δεν είχαμε φανταστεί ότι αυτή η ιδέα θα άγγιζε χιλιάδες ανθρώπους. Γι’ αυτό είχαμε τόσο μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. ​Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μας ζητάνε να επεκτείνουμε τη δράση μας και σε άλλες χώρες. Γι’ αυτό είμαστε εδώ – θέλουμε να διαφωτίσουμε όσο περισσότερες καρδιές γίνεται με τις γνώσεις πρωτοπόρων ομιλητών και σπουδαίων επιστημόνων.

Από την καρδιά της Ευρώπης –την Ελβετία– σε συνεργασία με την ελληνική μας ομάδα που εδρεύει στην Αθήνα, παρέχουμε τα υψηλότερης ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα στους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η παροχή μίας μοναδικής εμπειρίας μάθησης. Θέλουμε η γνώση που λαμβάνετε από τα προγράμματα μας να μπορεί να εφαρμοστεί στην καθημερινότητα σας ώστε να αρχίσετε να βλέπετε άμεσα τις θετικές αλλαγές!

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ

Dr Joe Dispenza

Eckhart Tolle

Alberto Villoldo

Bruce H. Lipton, PhD

Anita Moorjani

Gregg Braden

Deepak Chopra

Neale Donald Walsch

S. H. Dalai Lama

Louise Hay

Gordon Smith

Byron Katie

Και πολλοί ακόμα…

Γίνε κι εσύ μέλος της δικής μας

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

και ενημερώσου πρώτος για όλα τα νέα της Younity!

Γίνε μέλος της ομάδας μας, συνδέσου με ομοϊδεάτες σου και μείνε ενημερωμένος.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ

YOUNITY

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Κοινότητα

Χώρες

Γλώσσες

Μέντορες

 

Οι εκδηλώσεις μας

find your flow!

Neale Donald Walsch

Κάνω παρουσιάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά ποτέ μου δεν συμμετείχα σε τέτοια εκδήλωση. Τα πάντα δημιουργήθηκαν και παρουσιάστηκαν άρτια, δόθηκε έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια ώστε όλα να γίνουν σωστά. Είχα την οικεία αίσθηση ότι βρισκόμουν σπίτι μου. Αυτό μου πρόσφερε η Younity εδώ στην Ελβετία – στην Ζυρίχη και στην Βασιλεία.

Τι εξαιρετική οργάνωση, τι υπέροχη ομάδα! Μία ομάδα υψηλής υπεροχής. Είμαι ευγνώμων που είχα την εμπειρία και ήρθα εδώ να δουλέψω με αυτούς τους θαυμάσιους ανθρώπους. Ήταν η εκδήλωση της ζωής μου. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που μπορώ να πω, εκτός από το ότι δεν γινόταν να γίνει καλύτερη.

Deepak Chopra

Ήταν μια καταπληκτική εκδήλωση, πολύ καλά οργανωμένη και άρτια διαφημισμένη. Απολαύσαμε μία φανταστική εμπειρία όλοι μας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να οργανώσει μία εκδήλωση στην Βασιλεία, να επικοινωνήσει με την Younity. Είναι μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων που κάνουν εκπληκτική δουλειά.